Aanbod cliënten2019-06-25T13:18:29+00:00

Aanbod cliënten

Iedere Ivido gebruiker (cliënt) heeft toegang tot het complete aanbod van functionaliteiten met uitzondering van betaalde programma’s.

Persoonlijke gezondheidsdossier

Als cliënt heb je de volledige controle en inzage in je eigen medische gegevens, waarbij je altijd zelf beslist of je gegevens deelt, welke specifieke gegevens je deelt en met wie. Jouw medisch dossier is volledig beveiligd en beschikt over de volgende functionaliteiten.

  • Het registreren van biometrische en medische gegevens in de wereldwijde datastandaard waardoor uitwisseling met zorginstellingen direct plaats kan vinden.
  • Denk hierbij aan onder andere het invullen van aandoeningen, operaties of allergie en intoleranties.
  • Het direct kunnen opvragen/ophalen van (medische) gegevens uit Nederlandse zorginstellingen die MedMij gecertificeerd zijn
  • Medicatiegebruik registratie
  • Documenten uploaden
  • Het delen van gegevens binnen jouw zorgnetwerk
Medisch dossier

Breng in het medisch dossier ook in kaart hoe jij je eigen gezondheid ervaart (iPH) 

Positieve Gezondheid in 6 dimensies
Zet jezelf centraal en breng in kaart hoe jij jouw eigen gezondheid ervaart. Dat kan dankzij het Institute for Positieve Health (iPH), de motor achter de beweging Positieve Gezondheid.

Wat is Positieve Gezondheid
Positieve Gezondheid geeft een bredere kijk op gezondheid, waarbij het accent op jou ligt en niet op jouw aandoening of ziekte. Gezondheid reikt namelijk verder dan alleen het zorgsysteem en gaat over meerdere aspecten van het leven.

Jouw sociale en professionele netwerk

Binnen de omgeving van Ivido heb je snelle en directe communicatie mogelijkheden met zowel je professionele netwerk van artsen, specialisten en zorginstellingen als met je sociale/privé netwerk.  Veilig communiceren en snel even een bestand of foto delen met jouw netwerk is heel eenvoudig.  Het is niet alleen mogelijk om persoonlijke- maar ook groepsgesprekken aan te maken met alle behandelproces betrokkenen.

Programma's

E-health programma’s en tools

Alle Ivido programma’s zijn wetenschappelijk gevalideerd 
De content die Ivido aanbied wordt volledig ontwikkeld door ervaren zorgprofessionals

Volledig aanbod
Programma's

Het standaardprogramma voor iedereen
Iedere gebruiker heeft toegang tot het standaardprogramma van Ivido. Hierin doorloop je een introductie van alle Ivido platform functies en heb je toegang tot de energieniveaumeter: de Personal Battery tool.

Persoonlijke programma’s ter ondersteuning van je levensfase 
Ivido biedt programma’s aan in tal van categorieën voor verschillende doelen: