Ivido voor de organisatie

Waarom E-health?

Voor een organisatie kan het gebruik van E-health binnen de bedrijfsvoering veel voordelen met zich mee brengen. De kosten binnen de gezondheidszorg nemen in sterke mate toe, daarbij komt dat het aantal patiënten ook sterk stijgt. Dit vraagt om een andere manier van leveren van zorg. Door Ivido worden de zorgprocessen efficiënter ingericht en kan een organisatie meer mensen behandelen tegen lagere kosten en betere kwaliteit.

Voordelen

Lage kosten en hoge efficiency

Kostenbesparingen

Door meer online te gaan doen, kan dit zorgen voor kostenbesparingen. Bijvoorbeeld met online communicatie en het standaardiseren en structureren van de zorgpaden. Daarnaast maak je gebruik van Ivido voor €1,- per patiënt per maand.
Samenwerken en Kennisuitwisseling

Samenwerken en Kennisuitwisseling

Het is mogelijk om kennis uit te wisselen met andere professionals/instellingen. Daarnaast wordt samenwerking rondom de patiënt gefaciliteerd waardoor ketenzorg mogelijk wordt gemaakt.
Zorg op afstand

Zorg op afstand

Door het gebruik van Ivido kan de professional met verschillende functionaliteiten zorg op afstand faciliteren. Er bestaat de mogelijkheid om via video verbinding overleg met andere professionals te voeren of e-consulten met patiënten af te nemen. Dit zorgt ervoor dat de zorg efficiënter maar ook optimaler ingericht kan worden.

Wat bieden wij

Ontdek alle functionaliteiten

Bewandel uw pad naar vitaliteit en gezondheid

Meld u nu aan en maak volledig gratis gebruik van het platform

 

Aanmelden