[gravityform id=”6″ title=”false” description=”false”]

Ivido is er voor iedereen en voor iedere fase in jouw leven!

Ivido is er voor iedereen en voor iedere fase in jouw leven!

Het Ivido PGO dashboard

Cliënt

Ivido wil ondersteuning bieden om de persoonlijke kwaliteit van leven zo goed mogelijk te maken: voor iedereen die dat wil en voor elke fase van je leven. Ivido ondersteunt ook een betere samenwerking tussen (zorg)professionals in (zorg)netwerken. Die jou kunnen helpen wanneer jij het echt nodig hebt en/of kwetsbaar bent. Juist dan wil je dat iedereen de juiste informatie heeft, dat je jouw verhaal niet telkens opnieuw moet vertellen, dat je weet waar je aan toe bent, dat je medische gegevens up to date zijn en dat activiteiten goed op elkaar worden afgestemd en niet dubbel worden uitgevoerd. Ivido maakt dit mogelijk met haar PGO.

 Cliënt 

Professional

 Zorginstelling

Ondersteuning in verschillende fasen van jouw leven

Meer informatie

Ivido verbindt de cliënt en de zorgverlener

Professional

Door (geïntegreerd) gebruik te maken van Ivido, beschik je samen met je cliënt en transmurale behandelteams in één oogopslag over de stand van zaken van het gezamenlijk behandelprogramma. Eenduidige informatie in de juiste context. Wil je snel afstemmen met collega’s? Ook dat kan. En als je wilt blijft dit behouden in de context van de behandeling.

Meer informatie

Samenwerken in (zorg)netwerken

Zorginstelling

Ivido is een veilige Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) die aangeboden kan worden als service naar cliënten én medewerkers. In plaats van in te loggen op diverse portalen en apps, biedt Ivido één systeem waar jouw cliënt zijn gezondheidsinformatie ziet, de ondersteuning met behulp van zorgprogramma’s ontvangt en kan communiceren. Voor je medewerkers is het een ondersteuning voor hun eigen vitaliteit.

Meer informatie

Ivido (PGO) is ontwikkeld op basis van alle recente (inter)nationale standaarden

Neem contact op