Huidconsult

Huidconsult

Online huidconsult met een ervaren dermatoloog

Heb jij een vraag over een huidklacht en heb je direct deskundig advies nodig? Via het online huidconsult kun je jouw vraag online aan een ervaren dermatoloog voorleggen. Gewoon vanaf de bank, je hoeft hiervoor dus niet op consult te komen of op een verwijsbrief te wachten.

Online consult over jou of je kind

Je vraag in het online huidconsult mag over jezelf gaan, maar ook over bijvoorbeeld het kind over wie je de voogdij hebt. Dankzij het e-consult kun je jouw zorgen delen met ervaren specialisten die al jarenlang verschillende huidpatiënten zien. Een van deze artsen is dermatoloog dr. R. Heide. Hij is werkzaam in onder meer het BovenIJ Ziekenhuis in Amsterdam.

“Het gaat eerst om de patiënt en daarna pas om diens huid(aandoening). Zo blijft een behandeling altijd persoonlijk”

Geen tijdsdruk of hectiek van een spreekkamer

Neem de tijd om jouw vraag te formuleren. Dit kun je doen in ons overzichtelijke online aanvraagformulier, waardoor je niks vergeet. Alle relevante informatie wordt verzameld en ook kun je foto’s toevoegen om het huidprobleem te verduidelijken. Een belangrijk onderdeel binnen het huidconsult, omdat een foto veelzeggend is. Een groot voordeel van het online consult is dat je geen tijdsdruk of eventuele hectiek van een spreekkamer voelt.

Jouw privacy is optimaal beveiligd

Het online huidconsult vindt plaats binnen de Persoonlijke Gezondheidsomgeving van Ivido. Medische gegevens en persoonlijke informatie zijn privacygevoelig. De PGO beschermd jouw gegevens en heeft jouw privacy optimaal beveiligd. Hoe we dit precies doen? Dat lees je op onze pagina over privacy en veiligheid.

Foto’s toevoegen aan het huidconsult

Je kunt in totaal tien foto’s toevoegen aan het online consult. De arts zal deze foto’s gebruiken bij het beantwoorden van jouw vraag. Het is belangrijk dat de foto’s scherp zijn, maar in het online consult worden heldere instructies gegeven, met voorbeelden en tips. Bruikbare foto’s kunnen zelfs met een mobiele telefoon of tablet worden gemaakt.

Start nu jouw huidconsult!

Wil je niet langer wachten en jouw huidvraag aan een dermatoloog voorleggen? Dat kan via Huidhuis, onderdeel van Ivido. Op Huidhuis vind je niet alleen het e-consult, maar ook een gratis symptomencheck en uitgebreide informatie over huidaandoeningen.

Direct naar HuidHuis