iCOPE

Continue Ontwikkeling en Persoonlijke Effectiviteit

Waarom iCOPE?

Vitaal en gezond gelukkig worden én blijven gaat niet vanzelf. Het is soms hard werken en soms krijg je te maken met tegenslagen. Dit vraagt om jezelf op een effectieve manier continu te ontwikkelen en daarbij goed in balans te blijven. Wanneer je weet hoe dat voor jou werkt (bewustzijn) en hoe je dat kunt bereiken is het mogelijk dat het ook zomaar vanzelf gaat. Je komt dan in een flow. Alles lukt, je voelt je gelukkig, je bent effectief, je neemt verantwoordelijkheid en kunt die verantwoordelijkheid aan. Wij willen iedereen, gezond of ziek, stimuleren en helpen om dit te bereiken.

Wat kun je bereiken met het iCOPE programma?

Grip krijgen op de balans tussen voelen, denken en doen. Het ICOPE programma en het Lemniscaat binnen Ivido helpen je hierbij. Voelen, denken en doen behoren tenslotte tot de kern van elk mens. Door deze in balans te brengen wordt het mogelijk om regie te voeren over je eigen vitaliteit, gezondheid en geluk. Dit vormt de basis voor het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Wij willen je ondersteunen in het proces van Continue Ontwikkeling en Persoonlijke Effectiviteit.

Aanmelden

Via onderstaand aanmeldformulier op deze pagina kun je je aanmelden voor jouw persoonlijk iCOPE programma. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Uitnodiging

Er wordt een account aangemaakt in Ivido en je ontvangt een uitnodiging per mail om deel te nemen aan het programma.

Aan de slag

Er wordt gevraagd om een vragenlijst in te vullen. Op basis van de antwoorden die je geeft wordt er een eerste inzicht gegeven in jouw persoonlijke effectieve en niet effectieve patronen

Toepassing Lemniscaat in iCOPE

Het Lemniscaat is een continu ontwikkelingsproces dat wordt uitgedrukt in kleuren. Door dit ontwikkelproces te doorlopen wordt zowel je bewustzijn als je (eigen) verantwoordelijkheid versterkt. Het ontwikkelproces is gebaseerd op zes essentiële drijfveren die leiden tot effectieve gedragspatronen, met overeenkomstig zes verschillende kleuren. Belangrijk is je te realiseren dat alle zes de drijfveren belangrijk zijn voor jouw ontwikkeling en dat de daarbij behorende patronen op het juiste moment ingezet worden. Hoe beter je dit leert te doen, hoe effectiever je zult worden en hoe beter je in balans zult blijven.

Lemniscaat ICOPE