Medical Dashboard

Inzicht en controle over eigen gezondheid

Het Medical Dashboard (MD) brengt medische gegevens uit verschillende bronnen bij elkaar. Alle actuele medische gegevens, zoals bekend bij de specialist, huisarts, apotheek en thuis door de client verzameld, worden in één overzicht getoond.

Daarbij worden de lab waarden en biometrische gegevens aan landelijke richtlijnen gekoppeld en kunnen eenvoudige individuele streefwaarden worden ingesteld. Afgestemd op de persoonlijke situatie van de client. Daarnaast bevat het MD medicatieverificatie, informatie over medicijnen en informatie over medische gegevens.

Voor de cliënt

Met het Ivido Medical Dashboard krijg je op eenvoudige wijze meer controle en regie over je eigen gezondheid. Het dashboard brengt namelijk medische gegevens, zoals bekend bij zorgverleners, en gegevens die je zelf thuis verzameld, bij elkaar. Bijvoorbeeld je bloeddruk, gewicht en leefstijl. Je speelt hierbij zelf een actieve rol, je bekijkt samen met je zorgverlener de uitslagen en komt samen tot een voor jou geschikt plan.

  • Actieve betrokkenheid
  • Beter voorbereid bij bezoek aan de arts
  • Overzicht van alle relevante uitslagen
  • Inzicht in actueel medicijngebruik
Medical Dashboard

Voor de professional

Als zorgverlener krijg je inzicht in alle beschikbare (medische) gegevens van je cliënt. Niet alleen gegevens uit het eigen EPD, maar ook de gegevens van andere professionals, ziekenhuizen, de apotheek en van de cliënt zelf. Dit versnelt het behandelproces, bespaart tijd en verbetert de medicatieveiligheid. Daarnaast komt de cliënt beter voorbereid naar het spreekuur met inzicht in zijn eigen gezondheidssituatie.

  • Overzicht in alle medische informatie
  • Te gebruiken binnen eigen EPD
  • Actuele medicatielijst
  • Eenvoudige medicatieverificatie

Functionaliteiten

✔ Binnen het eigen EPD direct de informatie kunnen bekijken die voor de situatie relevant is. Dat kan met het Medical Dashboard. Bijvoorbeeld altijd een actueel medicatieoverzicht (AMO) met daarbij een eenvoudig uit te voeren medicatieverificatie.

✔ Het dashboard toont alle medische gegevens per onderwerp, zodat je snel overzicht hebt. Zo worden bij het onderwerp “Hart- en vaatziekten” alle bloed en urine uitslagen getoond die relevant zijn. De metingen die thuis zijn gedaan, zoals bloeddruk, gewicht en leefstijl, worden hier vervolgens aan toegevoegd.

Medical Dashboard en de PGO

Voorloper

In het LUMC wordt op de afdeling Nierziekten al gebruik gemaakt van een voorloper van het Ivido Medical Dashboard. In dit filmpje wordt uitgelegd wat de waarde hiervan is voor zowel de patiënt als zorgprofessional.

MX Player for PC

friday night funkin download tv express apk instaup apk gbwhatsapp apk kinemaster download kinemaster kinemaster for pc free fire download for pc