Word Ivido Ambassadeur en kom 22 januari naar onze panelavond!

Een Persoonlijke Gezondheidsomgeving voor iedereen. Daar hebben we ook jouw hulp bij nodig! 

Ivido nodigt jou als gebruiker uit voor de panelavond, waarmee je samen met ons de PGO gaat bekijken en bespreken. We willen de meest optimale PGO aanbieden die voor alle gebruikers toegankelijk is. En daarbij hebben we jouw hulp nodig. Want als PGO gebruiker kun jij ons het allerbeste voorzien van feedback. Je ontvangt hiermee niet alleen een gratis ICOPE programma, maar ook de titel Ivido Ambassadeur.

Word Ivido Ambassadeur!

Je deelt jouw mening, je kunt al jouw ideeën en verbeterpunten aandragen en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen binnen de Persoonlijke Gezondheidsomgeving. Klinkt goed? Dan zien we jou heel graag op onze eerste panelavond!

Ontwikkeling PGO

Wat wij samen met jou willen creëren

Wij ontwikkelen een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) die er voor iedereen is, in elke levensfase. Met deze PGO kunnen gebruikers proactief aan hun eigen gezondheid en vitaliteit werken. Een Persoonlijke Gezondheidsomgeving is dus veel meer dan alleen het invoeren, opslaan en beheren van medische gegevens.

PGO gebruikers en cocreatie

Waarom we heel graag jouw hulp willen

We vinden het belangrijk dat de PGO gebruiksvriendelijk is en aan jouw wensen voldoet. Ivido ontwikkelt haar PGO op basis van (inter)nationale standaarden en volgt het MedMij afsprakenstelsel. We willen echter niet alleen een veilige PGO aanbieden, maar ook een PGO die haar gebruikers echt ondersteunt. En voor iedereen eenvoudig te gebruiken is.

Paneldag Ivido PGO

Werk mee aan de ontwikkeling van Ivido

Lijkt het je leuk en leerzaam om mee te werken aan de ontwikkeling van de Ivido PGO? Heb je behoefte aan een goede manier om je gezondheid te verbeteren, maar mis je hier nog de juiste middelen voor? Kom dan ook naar onze panelavond en help ons mee de perfecte PGO te creëren. Een PGO voor iedereen en voor iedere levensfase!

Ontvang gratis het ICOPE programma

Alle deelnemers van de panelavond ontvangen gratis het ICOPE programma in hun PGO.

Inclusief consumpties

Tijdens de panelavond zorgen wij voor consumpties met een hapje en een drankje.

Ja, ik kom naar de panelavond en word Ivido Ambassadeur!

Vul hieronder je gegevens in om je definitief aan te melden voor de panelavond. We zien je dan op 22 januari van 18.30 tot 21.00 uur in Utrecht, dichtbij Station Leidsche Rijn en de A2. Details over de panelavond ontvang je per mail. 

[gravityform id="5" title="false" description="false"]