Fabfilter Total Bundle VST Crack

 

Ivido PGO op de Nefrologiedagen

De Ivido PGO is de komende twee dagen aanwezig op de Nederlandse Nefrologiedagen in Veldhoven. Ivido demonstreert de Persoonlijke Gezondheidsomgeving op het interdisciplinair symposium voor zorgprofessionals met als vakgebied nefrologie.

Wat zijn de Nefrologiedagen

Het symposium wordt jaarlijks door zo’n 1000 paramedici en technici bezocht en circa 300 medici/onderzoekers. De Nefrologiedagen zijn bedoeld voor onder meer internisten, internist-nefrologen, transplantatie-nefrologen, (gepromoveerd) onderzoekers, verpleegkundig specialisten, physician assistants, dialyse verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, dietisten, technici en andere zorgprofessionals met als vakgebied nefrologie.

Persoonlijke Gezondheidsomgeving

Medical Dashboard

De Persoonlijke Gezondheidsomgeving is een online medisch dossier waarin patiënt en zorgprofessionals nauw samenwerken. De PGO wordt door de patiënt beheerd. Dankzij diverse zelfzorgprogramma’s en thuismetingen wordt proactief aan eigen gezondheid en vitaliteit werken mogelijk.

In de PGO komen medische gegevens uit verschillende bronnen bij elkaar. Waaronder actuele gegevens bekend bij de specialist, huisarts en apotheek. Maar ook thuismetingen van de patient. Zo heb je uiteindelijk één compleet overzicht dat altijd up-to-date is.

Meer over de PGO lees je in ‘PGO, veel meer dan alleen gegevensuitwisseling‘. En wist je dat de overheid de PGO gratis maakt voor iedere Nederlander?

Zien we jou in Veldhoven?

Ivido staat op dinsdag 26 maart en woensdag 27 maart op het symposium in Veldhoven. We zien je daar graag om je alles over de Persoonlijke Gezondheidsomgeving te vertellen. Tot dan!

Meer informatie over de Nefrologiedagen.