Ivido PGO op Zorg & ICT Beurs

In maart gaat de Zorg & ICT Beurs weer van start. Het jaarlijkse evenement voor actuele informatie, zichtbare innovatie en inspiratie op het gebied van digitaal gedreven zorg. Ivido presenteert hier de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO).

ICT zorgt voor mensen

Het thema dit jaar is ‘ICT zorgt voor mensen’. ICT ondersteunt namelijk de zorgprofessional in de dagelijkse zorg voor cliënten en volgt bijvoorbeeld behandeltrajecten door monitoring van de gezondheid. Daarnaast helpt ICT cliënten door de zorg naar de huiskamer te brengen. ICT stelt cliënten ook in staat zorggegevens heel eenvoudig, via portalen, te delen met verzorgers of familieleden.

De beurs richt zich tevens op de subthema’s Connected & Digital Health, Data driven Healthcare, Sociale innovatie, Veiligheid en Privacy en Bedrijfsvoering en IT.

Kennis uitwisselen

De zorg transformeert. Op de Zorg & ICT Beurs wordt kennis uitgewisseld en zullen ongeveer 200 exposanten een breed en actueel overzicht bieden van de laatste toepassingen ter optimalisatie van de zorg. Ivido is één van de exposanten en zal hier de PGO demonstreren.

Persoonlijke Gezondheidsomgeving

De PGO is een online hulpmiddel voor mensen om grip te krijgen en te houden op de eigen gezondheidsdata. In de PGO staan gegevens uit verschillende bronnen en verschillende zorgaanbieders in één overzicht. De gebruiker beheert de gegevens, maar kan deze ook wijzigen, delen of extra informatie toevoegen. Daarbij werk je in een PGO proactief aan je eigen gezondheid, bijvoorbeeld met zelfzorgprogramma’s als Leefstijlcheck en de module Positieve Gezondheid.

Meer over de Ivido PGO lees je in het artikel ‘PGO, wat houdt dan in?

Maar we laten het je op de beurs natuurlijk graag zelf zien. We demonstreren hier de Persoonlijke Gezondheidsomgeving en praten je graag bij over de laatste ontwikkelingen. Ook met betrekking tot privacy en veiligheid, een belangrijk onderdeel van de PGO.

Naar de Zorg & ICT Beurs

Bezoek je onze stand op de Zorg & ICT Beurs? Dit kan op 12, 13 en 14 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is alle dagen geopend van 9.30 uur tot 16.30 uur. We zien je daar graag!

Foto: Jaarbeurs Utrecht