Cliënt2019-02-21T13:37:33+00:00

De Ivido PGO is er voor iedereen

Wat kan Ivido voor mij doen?

We willen natuurlijk allemaal zo lang mogelijk vitaal en gezond blijven. Steeds vaker maken we gebruik van vitaliteitsprogramma’s en zoeken we naar effectieve zelfmanagementprogramma’s om ons in de huidige wereld te ondersteunen. Herken je dat? En heb je ook al verschillende apps met gezondheidsinformatie en wil je graag overzicht? Kijk dan eens naar het Ivido PGO.

Ben je zwanger en wil je je (medische)informatie van jou en je kind overzichtelijk in je eigen persoonlijke gezondheidsomgeving? Wil je informatie ook makkelijk én veilig kunnen delen met je persoonlijke netwerk en je zorgverleners? En de gegevens behouden voor je periode na je zwangerschap? Kijk dan eens naar het Ivido PGO.

Ieder van ons heeft vroeg of laat zorg nodig. En als het wat gecompliceerder wordt en je hebt ook nog verschillende behandelaren, zou je dan graag veilig willen communiceren met je zorgnetwerk, familie en mantelzorgers? Wil je niet meer overal je verhaal opnieuw hoeven te vertellen? Wil je een overzicht van je medische gegevens en je medicatie? Kijk dan eens naar het Ivido PGO. En daarbij biedt Ivido je ook nog de mogelijkheid om op jou en je behandelteam afgestemde zorgprogramma’s te volgen!

Op deze manier ondersteunt Ivido je in alle levensfasen, als je gezond en vitaal bent, maar ook als je zorg nodig hebt.

Grip op je gezondheid en verbinding met je (zorg)verlener

Waar kan ik gebruik van maken?

Persoonlijk dossier

Als cliënt heb je de volledige controle en inzage in medische gegevens, je bepaalt zelf met wie en op wat voor niveau de gegevens worden gedeeld. Zo heb je altijd inzichtelijk wie de gegevens kan inzien of kan bewerken. Dit dossier is volledig beveiligd en is alleen inzichtelijk voor jou als cliënt en de personen met wie je het deelt.

PGO Dossier Ivido
PGO behandelproces

Persoonlijk (zorg)programma

Ivido helpt je bij het zoeken van de voor jou meest passende weg en geeft toegang tot gezondheidsinformatie en waar nodig zorgprogramma’s die bewezen effectief zijn. Bovendien kunnen deze zorg en gezondheid programma’s naar jouw behoefte,situatie en zorgvraag worden afgestemd.

Persoonlijk (zorg)netwerk

Binnen de omgeving van Ivido heb je snelle en directe communicatie mogelijkheden(e- en videoconsulten) met je eigen (zorg)netwerk zoals (zorg)professionals, familie, mantelzorgers etc. Veilig communiceren en snel even een bestand of foto delen met jouw (zorg)netwerk is heel eenvoudig.

PGO Zorgnetwerk

Een betere kwaliteit van leven voor iedereen