Een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO)

Wat is een PGO

Een PGO is een Persoonlijke Gezondheidsomgeving voor al jouw gezondheidsinformatie en ondersteuning. Binnen de PGO kunnen gebruikers online en op een veilige manier gezondheidsgegevens verzamelen, beheren en delen. De Ivido PGO gaat hierin een stap verder en zet werken aan eigen vitaliteit en gezondheid centraal. PGO gebruikers worden ondersteunt om met hun eigen gezondheid aan de slag te gaan.

De Ivido PGO is er voor iedereen en voor iedere fase van je leven. Of je nu proactief aan je eigen gezondheid wilt werken, in een andere levensfase komt, geboortezorg nodig hebt of te maken krijgt met een (chronische) aandoening, ziekte of allergie.

Wat doet een PGO

Gebruikers kunnen binnen een PGO medische gegevens opslaan en beheren, maar ook grip houden op de eigen gezondheidssituatie. Daarnaast biedt de Ivido PGO ruimte voor persoonlijke ondersteuning en zelfzorg, zodat de gebruiker proactief aan zijn eigen gezondheid en vitaliteit kan werken. Voeg meetwaarden toe, koppel wearables en ontvang leefstijladvies waarmee je direct aan de slag kunt.

Een PGO is daarnaast een uitstekend hulpmiddel voor bijvoorbeeld het monitoren van een (chronische) ziekte of het beveiligd delen van gegevens met (zorg)professionals, lotgenoten of een mantelzorger. Zo beschikt iedereen uit jouw persoonlijke netwerk over de juiste informatie en hoef je jouw verhaal niet telkens opnieuw te doen. Je bepaalt zelf met wie je welke gegevens deelt.

Zorgpad Ivido PGO

Ivido PGO

Voor wie is een PGO

Een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) is er voor iedereen, van jong tot oud, ziek of gezond. Een PGO biedt ondersteuning om de persoonlijke kwaliteit van leven zo goed mogelijk te maken. Voor iedereen die dat wil en voor elke fase van het leven. Of je nu cliënt bent of patiënt.

Voordelen PGO

  • Al jouw gezondheidsgegevens in één overzicht
  • Beveiligde omgeving
  • Je medisch dossier altijd bij de hand
  • Direct communiceren met je (zorg)professionals
  • Gezondheidsprogramma’s voor persoonlijke zelfzorg ondersteuning
  • Informatie, educatie en e-health programma’s
  • E-consult
  • Video-consult
  • Inzicht in je eigen behandelproces
  • Hou zelf de regie en controle over je eigen medische gegevens

Communiceren met je (zorg)professionals

Via de PGO kun je eenvoudig en snel in contact komen met je (zorg)professionals. Communiceer digitaal met jouw zorgnetwerk. Stel je vragen of ontvang advies op maat, gewoon achter je keukentafel of vanaf de bank. Hiervoor hoef je de deur niet uit of op een consult te wachten.

Start jouw PGO!

Registreer je nu gratis op ivido.nl en creëer meteen jouw Persoonlijke Gezondheidsomgeving.

Ivido PGO dossier

Ivido PGO


Deelnemer MedMij-programma

Ivido mag zich kandidaat-deelnemer noemen van het MedMij programma . Gegevensuitwisseling vindt uitsluitend plaats aan de hand van de door MedMij opgestelde regels en eisen.