Heb je van IPH informatie gehad dat je jouw oude vragenlijsten in de omgeving van Ivido kunt terugkijken? Klik dan op 'Naar Ivido omgeving' en maak een account aan of log in als je al een account hebt. Meer uitleg nodig? Bekijk dan hier meer informatie.

Personal Battery

Voor iedereen die stress klachten aan wil pakken of wil voorkomen. Bijvoorbeeld met een betere balans in privé en/of bij het werk. De Personal Battery geeft inzicht waar je blij van wordt en juist niet en helpt je doelen te stellen voor een stressvrije dag.

pb screenshot

Wat is de Personal Battery-tool, en wat kun je hiermee?

Het stoplichtsysteem voor jouw energiehuishouding

De Personal Battery-tool werkt net als het stoplichtsysteem met groen, geel en rood: het gaat goed, oppassen geblazen of echt ingrijpen. De tool zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in datgene wat energie geeft en wat energie kost op het gebied van werk, privéleven en je persoonlijk leven. Hij zorgt voor bewustwording van je eigen energiehuishouding. Daardoor kun je voor jezelf doelen stellen en proberen die te realiseren. Zo kun je ziekteverzuim voorkomen, je work-lifebalans optimaliseren en kwaliteit van leven en duurzaam functioneren verbeteren. Het is een praktische manier om ervoor te zorgen dat je persoonlijke batterij altijd voldoende opgeladen is.

Energieniveau binnen drie domeinen

Elke dag kun je op de drie domeinen je energieniveau bijhouden. Je geeft in elk van die drie domeinen op een score van 0-100% aan hoeveel energie je die dag nu opgeleverd of gekost heeft? Ook is er de mogelijkheid hieraan positieve en negatieve ervaringen (energiebronnen en energievreters) te koppelen. Die kun je misschien de volgende dagen opnieuw gebruiken of aanvullen. Hierdoor bouw je een groot aantal gegevens op. Daarmee krijgt je met deze tool een totaaloverzicht in ontwikkelingen en trends, die afhankelijk van de situatie in groen, geel, of rood zichtbaar zijn. Via dit stoplichtsysteem kun je goed zien of jouw persoonlijke batterij opgeladen wordt of leegloopt.

Persoonlijke doelen

De Personal Battery-tool maakt het ook mogelijk om voor jezelf doelen te stellen die je binnen een bepaalde tijd bereikt wilt hebben. In de tool staan deze doelen onder meer als streefpercentage voor een bepaald energieniveau weergegeven. Zo kun je in één oogopslag zien of je op de goede weg zit.

 

Registreer nu je eigen energieniveau!

Klik hier en ga aan de slag >>

 

 

18025 tackling stress cover total def2 lowres 1

De Personal Battery-tool als component binnen een zelfregie methode

De Personal Battery tool is een essentieel onderdeel van de door Ri CHARGE ontwikkelde zelfregie methode met het stoplichtsysteem. Daarin leert men stress en burn-out klachten te lijf te gaan of te voorkomen door zelf het heft in handen te nemen. In het boek Stress te lijf met energie wordt deze beproefde methode uitvoerig beschreven. Voor meer informatie over de zelfregie methode en het boek kunt u op de onderstaande link klikken.

Meer informatie >>