Applicaties voor je gezondheid2020-11-24T10:22:36+01:00

Applicaties voor je gezondheid

In de PGO van Ivido zijn diverse applicaties beschikbaar om gezond te worden of te blijven.

Applicaties voor je gezondheid

In de PGO van Ivido zijn diverse applicaties beschikbaar om gezond te worden of te blijven.

Salut

Je gezondheid meten én verbeteren doe je met Salut. Leg makkelijk je gegevens vast over eten, bewegen, ontspannen en minder goede gewoontes. Zo ontdek je het verband tussen wat je doet, wat je voelt en je gezondheid. Je zult verrassende patronen gaan zien en beter begrijpen hoe je gezonder kunt leven

Meer informatie

IPH – Positieve Gezondheid

In Positieve Gezondheid staat een betekenisvol leven centraal. Daarom wordt aan mensen gevraagd wat zij zelf het liefst willen veranderen. Je spreekt daarmee hun bron van veerkracht aan. Steeds meer zorgprofessionals zien Positieve Gezondheid als onderdeel van de behandeling van hun patiënt.

Medical Dashboard

Het medical dashboard biedt één actueel medicatie overzicht. Veilig gebruik van medicijnen is belangrijk. Het medical dashboard biedt een overzicht over de medicijnen die jij voorgeschreven krijgt. Er zijn korte filmpjes beschikbaar, die uitleg geven waar je op moet letten en wat het medicijn doet. 

Meer informatie

Thuis meten

In de PGO van Ivido kun je jouw medische gegevens opvragen als je in het ziekenhuis of bij de huisarts bent geweest. Je kan ook zelf gegevens toevoegen, om bijvoorbeeld je gewicht of je bloeddruk te meten. In de PGO kan je deze gegevens eenvoudig met jouw zorgverlener delen.

Personal Battery

Personal Battery

Voor iedereen die stress klachten aan wil pakken of wil voorkomen. Bijvoorbeeld met een betere balans in privé en/of bij het werk. De Personal Battery geeft inzicht waar je blij van wordt en juist niet en helpt je doelen te stellen voor een stressvrije dag.
Meer informatie

Deze applicaties kan jouw zorgverlener aan jou voorschrijven.

Zorg op afstand

Wil je videobellen met jouw zorgverlener in plaats van een middag vrij nemen voor een bezoek aan het ziekenhuis of jouw huisarts? Een vraag online stellen in plaats van te bellen? Alle functies om op afstand met jouw zorgverlener te kunnen communiceren zijn beschikbaar. (beeldbellen, een chat of eConsult)

PPEP4All

PPEP4ALL is een steuntje in de rug voor mensen met een chronische aandoening of ziekte. De applicatie biedt handvatten om te leren leven met een chronische aandoening om de kwaliteit van leven positief te verbeteren. En richt zich op jou als patiënt en jouw partner.

Meer informatie

MijnKind.Online

De aanstaande moeder moeder krijgt online toegang en inzicht in haar persoonlijk gezondheidsprogramma, dat is samengesteld met de eigen verloskundige, gynaecoloog en kraamverzorgende. Je kan zo met jouw zorgverleners communiceren en essentiële gegevens delen.

Meer informatie

Chronische pijn

Bij chronische pijn heb je langer dan drie maanden last. In deze applicatie doorloop je een behandelproces met verschillende zelfzorg- en pijnmodules, met toegang tot je eigen medische gegevens en medicatie. Je kan online eenvoudig en veilig met jouw zorgverleners overleggen.

Ruisloze ouderenzorg

Kwetsbare ouderen worden door diverse zorgverleners begeleid. De rol van jouw mantelzorger is daarbij steeds belangrijker. De applicatie helpt om onverwachte bezoeken aan de SEH van het ziekenhuis te voorkomen met een gezamenlijk behandelplan en functies om jouw zorg te coördineren.

Hart- en vaatziektes

Patiënten met hart- en vaatziekten hebben veel contact met verschillende zorgverleners. Binnen deze applicatie kan de patiënt bepaalde metingen thuis doen en testuitslagen online doorgeven. Denk hierbij aan bloeddruk of gewicht. Indien noodzakelijk kan de zorgprofessional direct reageren.

COPD

Voor patiënten met COPD is genezing niet mogelijk. Hoe leer je met deze ziekte leven? In deze applicatie kan het team van zorgverleners helpen om longaanvallen en opnames in het ziekenhuis te voorkomen. Een deel van de bezoeken aan jouw zorgverleners wordt door thuismetingen vervangen.

Hypofysetumoren

Mensen met een hypofysetumor gaan een uitgebreid en intensief behandeltraject in. Deze applicatie helpt jou meer grip op je eigen situatie te krijgen met tips en informatie. Tevens heb je online contact met jouw zorgverlener en kan je zelf metingen (online) doorgeven aan jouw zorgverlener(s).

Bipolaire stoornis

Voor een persoon met een bipolaire stoornis is het voorkomen van manische en depressieve periodes belangrijk. In deze applicatie krijg je toegang tot een stemmingsmeter en je kan persoonlijke notities toevoegen. Deze gegevens kan je delen met een team van relevante zorgverleners.

Huid

Een huidaandoening zoals Urticaria, Psoriasis of Eczeem is vervelend en bijna altijd zichtbaar. In deze applicatie kan je online gegevens met jouw zorgverleners uitwisselen zoals foto’s, medicatie en thuismetingen. Jouw zorgverlener kan zo het herstel van de huidaandoening volgen.

Metingen
Onze programma’s voor chronische patiënten maken gebruik van medisch hulpmiddel Metingen. Patiënten kunnen hiermee thuis metingen doen en zelf de resultaten toevoegen aan hun PGO.

Medisch Hulpmiddel

  • Medical monitoring is software als een medisch hulpmiddel.
  • Medical monitoring wordt in Nederland op de markt gebracht door Ivido B.V.
  • Medical monitoring beschikt over het CE-keurmerk risicoklasse 1
  • Ivido B.V..is gecertificeerd onder ISO 27001 en NEN 7510.
    U werkt met versie: 2020061502.07Productiedatum: 01-09-2020

Ivido B.V.
Wilhelmina van Pruisenweg
352595AN Den Haag

Ga naar de bovenkant