Beeldbellen binnen je eigen veilige PGO

WeSeeDo en Ivido, leverancier van de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) bieden nu samen beveiligd beeldbellen aan voor een persoonlijk en gemakkelijk contact met jouw zorgverlener. Beeldbellen binnen je eigen veilige PGO.

Sinds de uitbraak van Corona in Nederland is digitaal contact het nieuwe normaal geworden in de gezondheidszorg. Ivido en WeSeeDo maken het online contact tussen jou als patiënt en jouw zorgprofessional persoonlijk, gemakkelijk en veilig.

Wat betekent dit voor jou?

Beeldbellen maakt jouw behandeling op afstand persoonlijker. Daarnaast hoeft je geen tijd vrij te maken voor een bezoek aan het ziekenhuis of de huisarts. Vanaf iedere locatie waar je bent, kan je een beeldbelgesprek met je zorgverlener hebben. Je hoeft er niets voor te downloaden of te registeren. Met één druk op de link in de uitnodigingsmail of -sms, kan je direct plaatsnemen in de online wachtkamer en start je zorgverlener het gesprek.

WeSeeDo biedt een gebruikersvriendelijke, veilige en direct beschikbare beeldbelmogelijkheid. In een versleutelde omgeving kan je veilig beeldbellen, zodat er geen inlogcodes, software en wachtwoorden nodig zijn. Zo heb je menselijk oogcontact met jouw zorgverlener en bespaart het je een hoop reistijd. Wel zo handig: zorg op afstand, maar toch dichtbij.

Over WeSeeDo

Via WeSeeDo is het mogelijk patiënten op afstand te helpen. Via een beveiligde beeldbelverbinding kan je met jouw zorgverlener beeldbellen. Met één klik is WeSeeDo te openen en te gebruiken. Er wordt geen beeld en/of audio data opgeslagen en WeSeeDo staat alleen op Nederlandse servers. Daarnaast is WeSeeDo, net zoals Ivido, ook AVG-proof en ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

 

Over Ivido

Ivido biedt een veilige en complete Persoonlijke Gezondsheidsomgeving (PGO), met een gezondheidsdossier dat levensloop bestendig is. We zijn als PGO als eerste gekwalificeerd voor de relevante gegevensdiensten en kwaliteitsnormen van Medmij. Je kan daarom nu kosteloos je eigen account aanmaken en jouw medische gegevens verzamelen en delen met jouw zorgverlener(s). Dit geeft grip op je gezondheid.