De ideale PGO, hoe zie jij dat voor je?

Herken je de moeizame communicatie in de zorg? Moet je telkens hetzelfde verhaal opnieuw vertellen en heb je geen idee wat er in jouw medisch dossier staat?

Persoonlijke Gezondheidsomgeving

Om de zorg van Nederland te verbeteren en moeizame communicatie te verhelpen worden er nu een aantal Persoonlijke Gezondheidsomgevingen ontwikkeld. Dit zijn online platforms/websites waar gehele zorgnetwerken in samenkomen. Ivido is een van deze PGO’s, en stelt de behoeftes van de gebruikers vanaf het begin centraal.

Denk mee met de ontwikkeling van de Ivido PGO

Ivido nodigt iedereen die enthousiast is over deze ontwikkeling uit op haar eerste panelavond, waarbij gebruikers mee kunnen denken bij het vormgeven en inrichten van de ideale Persoonlijke Gezondheidsomgeving. Wat vind jij belangrijk dat er in de PGO staat? Welke functionaliteiten zijn onmisbaar en hoe werkt het dossier het prettigst?

Deelnemers worden ambassadeur

Alle deelnemers van de panelavond worden Ivido Ambassadeur en zijn uitgenodigd voor alle volgende bijeenkomsten. Daarnaast krijg je als ambassadeur altijd de eerste updates en mag je deelnemen aan een testomgeving voor nieuwe functionaliteiten!

Op deze interactieve en gezellige avond is er een borrel en ontvangen de deelnemers een gratis iCope module. De avond wordt gehouden op 22 januari in wijkcentrum InDeKernGezond, direct naast het station Utrecht Leidsche Rijn en de A12 (gratis parkeren).


Meer informatie of aanmelden?