PGO Experience en demo’s Zorg & ICT

De Ivido Persoonlijke Gezondheidsomgeving staat vanaf dinsdag op de Zorg & ICT Beurs in Utrecht. Met een actueel overzicht van de PGO, de lancering van het Medical Dashboard en de demonstratie interoperabliteit vanuit MedicalPHIT en IHE Nederland.

De PGO centraal

De PGO staat tijdens de beurs centraal in de PGO Experience. We laten je hier graag zien hoe de Persoonlijke Gezondheidsomgeving een hulpmiddel voor mensen is om grip te krijgen en te houden op eigen gezondheidsdata. Binnen de PGO komen gegevens uit verschillende bronnen samen in één overzicht. Met de Ivido PGO werken gebruikers actief aan hun eigen gezondheid en vitaliteit. Hier bieden we diverse zelfzorgprogramma’s voor aan, maar ook zelfmetingen en koppelingen met wearables.

Meer over de PGO lees je in ons artikel “PGO veel meer dan alleen gegevensuitwisseling”.

Privacy en veiligheid

Identiteit is een kostbaar bezit, voor op internet. Privacy en veiligheid is een belangrijk onderdeel binnen de PGO. De Ivido PGO is gebaseerd op (inter)nationale standaarden, maakt gebruik van IRMA authenticatie en volgt het Afsprakenstelsel van MedMij. We praten je op de beurs graag bij over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot privacy en veiligheid.

Lancering Medical Dashboard

Medical Dashboard

Op de Zorg & ICT Beurs lanceren we het programma Medical Dashboard. Het Medical Dashboard brengt medische gegevens uit verschillende bronnen bij elkaar. Waaronder de actuele gegevens bekend bij de specialist, huisarts en apotheek, maar ook de eigen gegevens van de client. Zoals bloeddruk, gewicht en leefstijl. Ook bevat het Medical Dashboard medicatieverificatie, informatie over medicijnen en informatie over medische gegevens.

Meer over het Medical Dashboard lees je in het artikel ‘Ivido lanceert Medical Dashboard op de Zorg & ICT Beurs”.

Demonstratie interoperabiliteit: PGO en geboortezorg centraal

MedicalPHIT en IHE Nederland organiseren een interoperabiliteit demonstratie tijdens de Zorg & ICT Beurs. Centraal staat de showcase geboortezorg over landelijke beeld- en dossierbeschikbaarheid voor zorgprofessionals en zwangeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van de Persoonlijke Gezondheidsomgeving en het geboortezorgprogramma MijnKind.online.

Meer over de demonstratie lees je in het atikel ‘PGO en geboortezorg centraal in demonstratie interoperabiliteit

Mijnkind-online lanceert website

Bezoek onze stand op de Zorg & ICT Beurs

Bezoek je onze stand op de Zorg & ICT Beurs? Dit kan op 12, 13 en 14 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Ivido en het Medical Dashboard zijn te vinden in hal 11 bij de PGO Experience (aan het einde van de Theater Boulevard). De interoperabilteit demonstratie vindt plaats bij MedicalPHIT en IHE Nederland om 10.30 uur, 12.30 uur of 14.40 uur bij standnummer 10.A006. We zien je daar graag!