Ivido PGO op PEPP4ALL symposium

Ivido is op 14 januari 2019 aanwezig op het PPEP4ALL symposium in Driebergen. Hier spreken wij over de PGO in combinatie met PPEP4ALL. Een zelfmanagementprogramma voor chronisch zieken en hun mantelzorgers.

PEPP4ALL en zelfmanagement

De bijeenkomst richt zich op alle professionals uit de gezondheidszorg. In het ochtendprogramma wordt uitgebreid aandacht besteedt aan de kennismaking met PPEP4ALL, het programma en praktijkervaringen van zowel clienten als trainers. Wij vertellen je meer over de Persoonlijke Gezondheidsomgeving en hoe de PGO met PPEP4ALL bijdraagt aan de behandeling van mensen met een chronischie ziekte. De PGO is namelijk veel meer dan alleen een medisch dossier. De Persoonlijk Gezondheidsomgeving ondersteunt en zet proactief werken aan eigen gezondheid en vitaliteit centraal. Hier bieden we diverse programma’s voor aan die zowel persoonsgerichte zorg als zelfzorg mogelijk maken.

Het symposium

Benieuwd naar de wijze waarop PPEP4ALL kan bijdragen aan de behandeling van mensen met een chronische aandoening? Meld je dan aan voor het symposium op 14 januari. We zien je daar graag.

PEPP4ALL