Feedback PGO tijdens panelavond

Tijdens de E-healthweek 2019 kwamen de Ivido Ambassadeurs bijeen voor de panelavond. Hier werd de Persoonlijke Gezondheidsomgeving gedemonstreerd, getest en werden tips, feedback en adviezen uitgewisseld. Om zo samen de meest ideale PGO te ontwikkelen.

Deze allereerste panelavond werd gehouden in Utrecht. Op dinsdagavond 22 januari kwamen de Ambassadeurs bijeen voor exclusieve informatie over de PGO.

Waardevolle ideeën en feedback

 

 

Panelavond

De brainstormsessie gaf mooie nieuwe ideeën voor het ontwikkelteam en het content development team. Alle gebruikers gaven input, feedback en tips. Maar natuurlijk deelden ze ook hun bedenken, kritische punten en verbeterpunten. En juist die zijn zo enorm waardevol. Ivido is erg tevreden met de uitkomst van de panelavond en bedankt haar Ambassadeurs voor hun waardevolle bijdrage. Bij nieuwe ontwikkelen zullen de Ambassadeurs opnieuw hun mening delen.

Ivido PGO bijna van start

 

Ivido panelavond

Het Ivido team werkt hard aan de laatste punten van de Persoonlijke Gezondheidsomgeving, zodat de PGO binnenkort officieel van start kan gaan. De PGO is voor iedereen en voor iedere levensfase en omvat veel meer dan alleen een online medisch dossier. Zo werk je als gebruikt proactief aan je eigen gezondheid en vitaliteit. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het e-consult, eigen metingen toevoegen, lab waarden inzien en online met je eigen zorgnetwerk communiceren. Denk hierbij aan jouw zorgprofessionals, mantelzorgers of familieleden.

En nu verder!

We gaan natuurlijk met de feedback en input aan de slag. Maar dit was slechts de allereerste Ivido panelavond. Onze Ambassadeurs worden bij de verschillende stadia van het ontwikkel- en verbeterproces betrokken. Ook komt er een online platform, zodat nog meer gebruikers hun input kunnen leveren of een review kunnen geven. Binnenkort vertellen we hier meer over.